makelaars

Ik ging terug naar een paar USD / CHF trading vandaag dat ik heb gedaan nogal wat in de afgelopen zes weken of zo.Echter, mijn gebruikelijke makelaar ( Trade Rush ) leek te hebben enkele server problemen, want ik kon gewoon niet hun website te laden te krijgen. Dus besloot ik Ga naar de winkels aan de stok met de USD / CHF, maar ga dan naar Stock Pair , dat is een andere broker ik aanbevelen. Ik heb niet verhandeld met hen veel, maar ongeveer een maand geleden maakte ik een kleine storting en maakte een handel die won, en kreeg de terugtrekking terug in drie dagen.

Op Stock Pair, hun binaries werken een beetje anders dan andere makelaars. Een 15-minuten verstrijken is anders in dat het letterlijk betekent dat de handel sluit vijftien minuten van de vermelding, in plaats van een moment als 09:15, 09:30, 09:45, enzovoort. Bijvoorbeeld, als je in een hier kwartier handel op 6:12:47, uw uiterste zou zijn op 06:27:47. Ook de lagere verstrijken tijden ontvangen lagere uitbetaling percentages. Bijgevolg zal u vrij matig uitbetalingen krijgen als gewoon doen het vijf minuten expiries (71% voor de EUR / USD). Echter, als je omhoog gaat naar de hogere expiraties, kunt rommel u in de bovenste 70’s, of zelfs 80’s als je naar de uur- of hoger aflopende.

De vijf-minuten grafiek is mijn basis tijdcompressie dat ik kijk naar voor de korte termijn binaries, dus ik wil zeker niet om een nieuw onderzoek, dat is veel te veel uit te kiezen. Bijvoorbeeld, het is vrij moeilijk om te voorspellen wat de markt gaat doen per dag vanaf nu alleen maar door te kijken naar een van vijf minuten in kaart brengen compressie. Als u op zoek bent om voorspellingen te doen over de markt richting in een dag te maken, ben je waarschijnlijk het beste op zoek naar ten minste 30 minuten grafiek. Super Link Het fundamentele punt is dat voor binaries, moet u altijd kiezen voor een kaart te brengen tijdsbestek die relatief dicht bij het verstrijken tijd voor uw handel. Ongeveer een 3: 1 verhouding tussen het verstrijken tijd en in kaart brengen tijdsbestek is ongeveer ideaal voor mij. Dus bijvoorbeeld, 15 minuten expiries zijn vrij goed geschikt voor het nemen van beslissingen uit de vijf-minuten grafiek.

Maar als gevolg van toenemende uitbetaling Stock Pair als expiratie keer te verhogen, ik koos voor de 30 minuten aflopen in plaats van de 15 minuten. Ik denk dat een 30-minuten verstrijken kan redelijk voor de handel van een vijf-minuten grafiek zijn als het een belangrijke prijsniveau. Sommige trades zijn beter geschikt voor kortere expiries als je verwacht slechts een korte termijn bounce (bv handelt tegen de trend, in het bijzonder), maar ik was van plan te hebben om solide set-ups u snel overtuigd van een bepaalde te zijn de markt richting dertig minuten van tevoren.

Ik begon vandaag mijn handel rond 06:00 EST – een beetje later dan gebruikelijk is, maar dit gebeurde gewoon meer vatbaar zijn voor de huidige schema te zijn. Na het kijken naar de vroege ochtend markt, zag ik dat de USD was het maken van een lichte winst ten opzichte van de CHF, maar had vooral zijn opknoping rond de dagelijkse spil (0,91875) voor de afgelopen drie uur. Ik overwoog een put-optie op de spil niveau als men in staat om daar tot mijn smaak (dat wil zeggen, stuiteren gevolgd door een re-touch) was, maar op de eerste aanraking blies dwars door en bleef hoger.

 

Op dit punt, ik had geen algemeen idee van waar potentiële set-ups kunnen optreden. Dit gebeurt soms als er geen levels zien er goed genoeg is voor de handel. De spil niveau leek uit het spel op dit moment als gevolg van de schending hieronder net voor 06:00. Ik had een behoorlijke weerstand niveau rond 0,91955, maar ik was niet al te positief over. Het was niet een zeer sterke mate van weerstand en het zou moeilijk zijn om dertig minuten van het vertrouwen te investeren in het niveau bedrijf.

Echter, een handel opgezet vrijwel vanzelf kort na de 0,9200 geheel getal. Hele getallen op de USD / CHF nog nooit bijzonder sterk voor mij leek, maar ze kunnen nog steeds fungeren als steun of weerstand op zichzelf. Maar ongeacht wat je de handel, nooit baseer je de handel op het hele nummer alleen. Echter, deze putoptie set-up had zeker de prijsactie die werkzaam zijn in haar voordeel op het 0,9200 geheel getal met de dubbele wieken. Wicks, zijn natuurlijk iets ik afhankelijk sterk bepalen hoe waarschijnlijk een ondersteunende of weerstand niveau houden. De combinatie van de dubbele lont en het hele nummer leidde me om te geloven dat dit niveau waarschijnlijk zouden kunnen hinderen als weerstand. Daarom nam ik een put-optie bij de aanraking van 0,9200 op het 06:45 kandelaar. Deze handel bracht over de eerste tien minuten of zo out of the money, alvorens weer onder voor een drie-pip winnaar.

 

Prijs keerde naar beneden en belandt in het dagelijkse draaipunt na die handel. Kortom, een kanaal vormde tussen het scharnierpunt (0,91875) en de weerstand in verband met de huidige dag hoog (0,92018). Een beetje van resistentie werd aangetroffen in de buurt van 0,91968, maar ik besloot om het te negeren te wijten aan het feit dat het was niet erg robuust en de dagelijkse hoog en spil niveau werden vormgeven als betere opties voor de handel.

De dagelijkse spil niveau werd opnieuw ontmoet net voorbij 09:00 EST. Op dit punt, was ik op zoek naar een one-minuten grafiek om een beter zicht van de prijs actie. Wanneer de markt raakte de dagelijkse spil op het 09:16 kaars, stuiterde uit en verwierp het niveau. Als het opnieuw gesproken over de 9:17 kaars, heb ik besloten om in de handel te krijgen. Normaal gesproken wil ik niet te veel uit de vijf-minuten grafiek af te wijken, en natuurlijk in dit geval, neem ik 30 minuten trades in plaats van tien of vijftien minuters. Maar ik had een paar dingen aan de hand in mijn voordeel:

1) was er vorige steun er gezien net voor 08:00;

2) was het de dagelijkse spil niveau, een belangrijk niveau intraday prijs in en van zichzelf;

3) de trend nog steeds iets hoger dan voor de dag; en

4) het niveau van 0,9187 prijs in het algemeen is een huidige grote lijn van ondersteuning in de USD / CHF markt kunnen worden waargenomen op de daily chart

Deze handel alleen gewonnen door minder dan drie pitten, maar het ging in mijn voordeel de hele tijd en was met ongeveer zestien pips op een punt.

 

 

Wat bleek te zijn mijn laatste handel van de dag kwam een back-up op het 0,92018 weerstandsniveau dat de dagelijkse hoge uitgedaagd. Prijs verwierp het niveau op 09:30 kaars als de Amerikaanse markten geopend en gesloten terug rond de 0,9200 geheel getal. Zodra het opnieuw raakte 0,92018 op 09:35 kaars ging ik een put-optie. Deze handel ging vóór meteen en steeg vijftien pitten in de eerste vijftien minuten, zelfs raken het scharnierpunt opnieuw in het proces. (Ik was geen rente in een andere call-optie op de spil te wijten aan de sterke neerwaartse momentum.) In de laatste tien minuten van de handel, het eigenlijk kwam terug tot minder dan een pip uit mijn entry point, maar het ging uiteindelijk weer uit en ik belandde met mijn beste winnaar van de dag ongeveer tien pitten.

 

Ik hoop dat iedereen de handelssessie gaat goed als u momenteel actief in de markten zijn. Laat het me weten als ik u verder van dienst om uw trading behoeften kan worden.